Cabaretière Madelijne Kool is op 30 januari te zien in De Kring met haar muzikale cabaretvoorstelling 'Wake up Kool'.
Cabaretière Madelijne Kool is op 30 januari te zien in De Kring met haar muzikale cabaretvoorstelling 'Wake up Kool'. (Foto: rechtenvrij)

Wake up Kool op 30 januari in De Kring

Madelijne Kool brengt een muzikale cabaretvoorstelling die je gezien moet hebben als je de rest van je leven wilt snappen. Opeens zie je alles haarscherp: je werk, je relatie, je valkuilen, een naaktslak, de glasbak, de wereld. Daar is ie: jouw Wake up Kool. Gooi je de boel om of houd je wat je hebt?

Cabaretière Madelijne Kool stapte uit het bedrijfsleven het podium op. Nu ontrafelt ze de complotten van het leven, denkt ze, en kust ze je wakker met herkenbare teksten, rake grappen en mooie liedjes.

Een programma waar je thuis nog even lekker mee door kan. “Kool is grappig, ontroert, is echt en zingt liedjes die je recht in je hart raken.” “Wij waren verrast door je vlijmscherpe teksten, je contact met het publiek, je mooie stem en een zeer gezonde dosis humor.”

Wake up Kool van Madelijne Kool is op woensdag 30 januari te zien in De Kring Roosendaal. Kijk voor meer informatie op de website van De Kring. Kaarten kosten 19,39 euro, incl. 3,75 euro administratiekosten, garderobe en pauzeconsumptie.

Meer berichten