Nishant Bhola: "We willen met dit project de talenten van de amateurdans in Roosendaal ontwikkelen."
Nishant Bhola: "We willen met dit project de talenten van de amateurdans in Roosendaal ontwikkelen." (Foto: Laura van Sonsbeek)

Aanmeldingen stromen binnen voor World of Dance

Meer dan 250 aanmeldingen van professionele dansers zijn binnengekomen voor de audities van de Dance Intensive van World of Dance in Roosendaal, veel meer dan verwacht.

Uit de hele wereld kwamen aanmeldingen binnen. Voor de auditie onder leiding van choreograaf Nishant Bhola zijn 40 professionele dansers uitgenodigd. Een aantal professionele dansers wordt uit deze groep geselecteerd. Deze dansers ontwikkelen onder leiding van Nishant Bhola samen met enthousiaste amateurdansers een professionele dansvoorstelling.

Hiermee wil World of Dance het gat tussen het amateur danslandschap en het professionele werkveld verkleinen. De dansvoorstelling wordt in De Kring gehouden op 21 april.

Nishant Bhola: "Het is fantastisch om te zien dat uit alle windstreken dansers op dit initiatief afkomen. We willen met dit project de talenten van de amateurdans in Roosendaal ontwikkelen. We brengen ze in contact met professionele dansers van hoog niveau om intensief samen te werken aan een professionele voorstelling. Ik kijk er enorm naar uit."

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor talenten van 15 jaar en ouder. Hiervoor is op 18 t/m 20 januari een auditie. Aanmelden kan via de website.

Meer berichten