Apres Ski bij de Kids Disco Party in Willebrord

Vrijdag 11 januari is het weer zover: de eerste Kids Disco Party van 2019! Speciaal omdat we net de feestdagen gehad hebben en stiekem al een beetje richting Carnaval kijken hebben we deze editie van de Kids Disco Party in het teken gezet van Apres Ski!

Dat betekent dat je niet op wintersport hoeft te gaan om te kunnen genieten van foute Apres Ski muziek, de warmte van een skihut en vooral van het gezelschap van al je vriendjes en vriendinnetjes. En zoals altijd: "HET DAK MAG ERAF! dus leg je skibril en warme trui maar vast klaar!

Verantwoord uitgaan

De Kids Disco Party (voorheen Youngbeatz for kids) is een concept van SKW Sint Willebrord wat nu al enkele jaren met veel succes loopt. Alles is gericht op verantwoord uitgaan. Ons beleid is daarom ook dat de kids binnen worden gehouden (het binnen is binnen beleid) zodat vooral de ouders hun kinderen met een gerust hart kunnen achterlaten.  Ook wordt er geen alcohol geschonken aan kinderen of volwassenen.

Be there…

Youngbeatz for kids zal plaatsvinden op Vrijdag 11 januari a.s. in het Jongerencentrum Ut Honk in Sint Willebrord (Dorpsstraat 119). Voor de groepen 3, 4 en 5 gaan de deuren open van 18:30 tot 20:00 uur en voor de groepen 6, 7 en 8 uur van 20.15 tot 22.00 uur. Entree bedraagt 1 euro. Meer informatie kun je vinden via deze website.

Meer berichten