De platencollectie van correspondent Michel Musters. Heeft u ook een verzameling? Laat het ons weten!
De platencollectie van correspondent Michel Musters. Heeft u ook een verzameling? Laat het ons weten! (Foto: Michel Musters)

Gazet Roosendaal zoekt verzamelaars

Voor een nieuwe rubriek is de Gazet van Roosendaal op zoek naar Roosendalers met een bijzondere verzameling.

Vorig jaar werden in de rubriek Old Timers eigenaren van klassieke wagens in het zonnetje gezet. Dat leverde een aantal uitermate interessante portretten op. Dat willen we dit jaar graag doorzetten, maar dan met een nieuwe insteek: verzamelingen.

Misschien verzamelt u wel alles wat met Carnaval of Tullepetaonestad te maken heeft, reist u stad en land af voor klassieke lp's of is uw postzegelverzameling uitzonderlijk uitgebreid. Hoe dan ook: als u een passie heeft voor een bepaalde verzameling – of die nou met Roosendaal te maken heeft of niet – en u die graag uitdraagt met uw stadsgenoten, dan horen we dat graag van u.

Zo is een van onze correspondenten, Michel Musters, een verzamelaar in hart en nieren. Hij verzamelt onder andere films en computerspellen, en is sinds enkele jaren ook begonnen met een platenverzameling (zie foto).

Heeft u interesse om mee te doen aan deze nieuwe rubriek? Neemt u dan contact op via redactie.roda@persgroep.nl en wie weet nemen we contact op om met u in gesprek te gaan over uw bijzondere verzameling.

Meer berichten