Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes zelfs even hun knusse huisjes in het bos om met jou op de foto te gaan in de foyer van het theater.
Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes zelfs even hun knusse huisjes in het bos om met jou op de foto te gaan in de foyer van het theater. (Foto: Wim Lanser)

Masha en de Beer Live! in theater De Kring

Masha is een vrolijk, klein meisje en haar beste vriend is… een grote bruine beer! Na hun populaire animatieserie op Netflix en NPO3 komen Masha en de Beer voor het eerst naar het theater met hun eigen familiemusical. Op zondag 13 januari komen ze ook naar Schouwburg De Kring in Roosendaal.

In 'Masha en de Beer Live!' heeft Beer eindelijk zijn rust gevonden. Maar zijn ondeugende buurmeisje Masha kan geen seconde stilzitten. Ook nu komt ze samen met Beer en al haar andere bekende vriendjes weer terecht in een doldwaas avontuur.

Het prachtige poppenspel, de fleurige decors, de vrolijke meezingliedjes en het hartverwarmende verhaal maken van 'Masha en de Beer Live!' een onvergetelijke theaterervaring voor de hele familie! Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes zelfs even hun knusse huisjes in het bos om met jou op de foto te gaan in de foyer van het theater. Het wordt ongetwijfeld beregezellig.

Zondag 13 januari om 11.00, bij De Kring, Kerkstraat 1. Kaartprijs 17 euro, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.dekringroosendaal.nl of telefonisch via 0165 - 555 555. Kijk voor meer informatie op de website.

Meer berichten