Bart Juwett en Gerwin de Regt.
Bart Juwett en Gerwin de Regt. (Foto: Corrie Verbraak)

Gerwin de Regt beste verhalenverteller tijdens Feest van het Verhaal.

Op vrijdag 28 december vond in het Openluchttheater te Nispen het 'Feest van het Verhaal' plaats.

In het sfeervolle openluchttheater overdekt met een tent en voorzien van kachels en een vuurschaal konden de bezoekers genieten van verhalen waarvan de meeste door de schrijvers zelf werden voorgelezen.

Poppenspeler Bart Juwett zorgde door middel van zijn poppen voor de aankondiging van de schrijvers. Na een act met zijn poppen werden er twee bezoekers uitgenodigd om te fungeren als levende buikspreekpoppen. Deze kregen complimenten van Bart omdat ze het zo goed gedaan hadden en ze kregen groot applaus van het publiek omdat het zo hilarisch was. Na afloop kregen alle deelnemers een gouden veer.

De beste verhalenverteller was Gerwin de Regt (oud-wielrenner). Hij schreef een verhaal over zijn verkeersexamen op 11-jarige leeftijd. Hij was als enige gezakt van de klas omdat hij dacht dat je als eerste moest eindigen, net als bij wielerwedstrijden.

Dit was de laatste voorstelling van dit jaar in het Openluchttheater van Nispen. Het nieuwe programma voor 2019 staat op de website van het theater.

Meer berichten