Naast de bewoners van de Bloemschevaert is iedereen welkom op dit concert. Locatie: Centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert - Groenhuysen, Covellijndijk 116 te Roosendaal.
Naast de bewoners van de Bloemschevaert is iedereen welkom op dit concert. Locatie: Centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert - Groenhuysen, Covellijndijk 116 te Roosendaal. (Foto: Vox Populi)

Kerstconcert Vox Populi in de Bloemschevaert

Gemengd koor Vox Populi geeft een kerstconcert in de Bloemschevaert te Roosendaal op zondag 9 december om 14.00 uur.

Het programma bestaat uit bekende Nederlandse en buitenlandse kerstliederen die tot 5-stemmig worden gezongen. Deze middag zullen o.a.het bekende Hark the herald van Mendelssohn en Die zwölf rauber van Sandor Chigaroff worden uitgevoerd met een solo voor Bas.

Ook is er gelegenheid voor het publiek om samen met Vox Populi enkele bekende kerstliederen te zingen; de tekstboekjes hiervoor zijn aanwezig. De zang van Vox Populi zal worden afgewisseld met kerstgedichten, voorgedragen door Liesbeth van Dorst, die ook de aankondiging van het programma voor haar rekening zal nemen.

Hoewel het koor als thuisbasis Stampersgat heeft, komen veel leden ook uit omliggende plaatsen in West-Brabant. Het koor heeft zich in de loop der jaren ontwikkelt als een profaan koor met een uitgebreid repertoire van klassiek tot modern. Vaak met eigen bewerkingen door hun dirigent Jack Buijs die ook de piano-begeleiding voor zijn rekening neemt. In 2016 ontving het koor een nominatie voor de Halderberge cultuurprijs.

Naast de bewoners van de Bloemschevaert is iedereen welkom op dit concert.

Meer berichten