Foto: Vogelvereniging De Bastaard

Vogelvereniging De Bastaard viert 50-jarig jubileum

Vogelvereniging De Bastaard in Wouw viert op 7, 8 en 9 december in De Geerhoek met een mooie tentoonstelling zijn vijftigste verjaardag.

Als vereniging proberen de leden gezamenlijk tot het bevorderen van het welzijn van het houden en ook kweken van vele verschillende soorten vogels. Op de tentoonstelling willen zij aan het publiek laten zien waar zij het gehele jaar mee bezig zijn want er worden vele uren aan de vogels besteed om deze gezond te houden en aan het broeden te krijgen en jonge vogels op stok te krijgen.

De vereniging hoopt dat tijdens dit weekeinde vele mensen komen kijken en wanneer ze alle vogels hebben gezien misschien ook interesse krijgen in het houden van vogels. Of voor wie al langer met het idee loopt om vogels te houden, contact zoeken met de aanwezige leden van de club.

De Bastaard hoopt dat er mensen zijn die deze hobby willen gaan uitoefenen en lid willen worden van de vogelclub. Want om het verenigingsleven in stand te houden zijn er ook bij De Bastaard dringend nieuwe leden nodig.

Ook mensen die nu al vogels houden moeten ook eens overwegen om lid te worden. Binnen niet al te lange tijd wordt het verplicht dat alle vogels geringd moeten zijn en via een vogelvereniging kun je gemakkelijk ringen bestellen. Bovendien krijg je dan ook het maandblad Onze Vogels in de bus.

De tentoonstelling is op 7 december van 20.00 tot 22.00 uur, op 8 december van 13.00 tot 17.00 uur en op 9 december van 10.00 tot 16.00 uur.

Meer berichten