Burgemeester Marjolein van der Meer Mohr krijgt de nieuwe editie Monopoly Rucphen overhandigd. V.l.n.r. Mr. Monopoly, Burgemeester Marjolein van der Meer Mohr, Peter Manniën.
Burgemeester Marjolein van der Meer Mohr krijgt de nieuwe editie Monopoly Rucphen overhandigd. V.l.n.r. Mr. Monopoly, Burgemeester Marjolein van der Meer Mohr, Peter Manniën. (Foto: Bob Verwiel)

Eerste exemplaar Monopoly Rucphen uitgereikt

Maandag 26 november werd de eerste editie van Monopoly Rucphen uitgereikt. Burgemeester Marjolein van der Meer Mohr ontving het allereerste officiële exemplaar uit handen van Mr. Monopoly.

Het spel is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar bij PLUS Manniën. Klanten die mee hebben gespaard met de kortingsactie konden afgelopen weekend hun exemplaar al ophalen. 

Het spel is volledig op maat gemaakt en heeft een Rucphens karakter. Het spel is ontwikkeld door PLUS Manniën in samenwerking met Identity Games.

De straten in het spel lopen van de goedkope Noordsingel tot de dure 'Goudkust'. Andere bekende namen zijn onder meer Sint Willebrord, Zegge/Schijf en Sprundel. Ook bedrijven en instellingen als de Skidôme en buitenzwembad de Vijfsprong hebben een plekje gekregen op het speelbord.

Meer berichten