De gitaristen Remko Willems, Valentijn Willems en Joshua Smits zullen voor heerlijke en sfeerverhogende muziek zorgen tijdens de opening.
De gitaristen Remko Willems, Valentijn Willems en Joshua Smits zullen voor heerlijke en sfeerverhogende muziek zorgen tijdens de opening. (Foto: Remko Willems)

Opening Eye-Candy 21 op 9 december

Roosendaal - Op zondag 9 december van 13.30 tot 17.00 uur vindt de opening van Eye-Candy 21 plaats bij Galerie Anita Ammerlaan, met heerlijke live muziek door de gitaristen Remko Willems, Valentijn Willems en Joshua Smits. Tijdens deze expositie is het werk van 10 professionele kunstenaars te zien in de 1150m2 grote galerie van kunstenaar Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in het centrum van Roosendaal.

Kunstwerken van de volgende 10 kunstenaars zijn tot en met 5 maart te bewonderen: Leo Gerritsen (sculpturen), Marja Verhage (sculpturen), Marlies Verda (schilderijen), J.P. van Opheusden (schilderijen), Didi Oberman (schilderijen), Philip de Rooij (schilderijen), Bojan Gurbaj (schilderijen), Gerard van Velzen (schilderijen), Walter Maas (wandobjecten) en Anita Ammerlaan (schilderijen).

De expositie biedt weer een mooie diversiteit met stenen sculpturen, stalen sculpturen en wandobjecten van verschillende materialen en in verschillende stijlen. De expositie is te bezoeken t/m 3 maart, de galerie is open van vrijdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Patrick Roelofs(de organisator van de exposities bij Galerie Anita Ammerlaan en de man van kunstenaar Anita Ammerlaan): "De gitaristen Remko Willems, Valentijn Willems en Joshua Smits zullen voor heerlijke en sfeerverhogende muziek zorgen tijdens de opening. Uiteraard is iedereen van harte welkom!"

Meer berichten