Luuk koos de workshop graffiti tekenen uit als prijs. Samen met zijn klas ging hij vorige week aan de slag.
Luuk koos de workshop graffiti tekenen uit als prijs. Samen met zijn klas ging hij vorige week aan de slag. (Foto: )

Luuk van Overmeire wint tekenwedstrijd!

Met zijn tekening won Luuk van Overmeire van basisschool de Heiberg onlangs een workshop 'Graffiti tekenen' van Sjors Creatief. Vorige week ging hij samen met zijn hele klas aan de slag met fluoriserende stiften.

Onder leiding van juf Maren (Move On Roosendaal) werden de mooiste graffiti kunstwerken gemaakt. De kinderen moesten hun eigen naam schrijven, maar dan in een echte graffiti stijl. En het eindresultaat mag er zeker wezen!

Vooraf kreeg Luuk de cheque voor de workshop graffiti tekenen nog uitgereikt door Marion Vriens namens de gemeente Roosendaal. Als cultuurbeleidsambtenaar was Vriens positief verrast over het enthousiasme en de creativiteit van de bijna dertig leerlingen van deze Heibergklas. Vol trots overhandigde Vriens dan ook de winnaarscheque aan de stralende Luuk. De middag werd besloten met een luid applaus van de hele klas waarmee zij 'hun' Luuk bedankte voor deze kleurrijke middag.

Tekenwedstrijd

Aan het begin van het schooljaar ontvangen alle basisschoolleerlingen uit de gemeente het boekje Sjors Creatief. Dit is een boekje waarin alle culturele activiteiten die in dat schooljaar plaatsvinden staan. Van dansen en zingen tot beeldhouwen en fotograferen. Voorafgaand aan de uitreiking wordt er elk jaar een tekenwedstrijd uitgeschreven. Luuk won deze tekenwedstrijd en naast de gewonnen workshop werd zijn tekening afgebeeld op de voorzijde van het boekje.

Meer berichten