Royal Apollo – bestaande uit Paul Brugel en Paul van de Casteel – zijn de vaste dj's van Dance Classics, dat in Het Wapen van Roosendaal wordt gehouden. De aankomende editie is op zaterdag 15 december.
Royal Apollo – bestaande uit Paul Brugel en Paul van de Casteel – zijn de vaste dj's van Dance Classics, dat in Het Wapen van Roosendaal wordt gehouden. De aankomende editie is op zaterdag 15 december. (Foto: )

Genieten van de muziek tijdens Dance Classics

Zaterdag 15 december vanaf 22:00 uur is het weer zover: dan wordt Dance Classics 90's & 00's edition gehouden in Het Wapen van Roosendaal.

Door Michel Musters

Elk kwartaal wordt het populaire feest gehouden met Royal Apollo – bestaande uit Paul van de Casteel en Paul Brugel – als vaste dj's. Sonic Solutions verzorgt een gastoptreden. Entree is geheel gratis. Van de Casteel: "Dit is de traditionele afsluiter van het Dance Classics-jaar en past precies in onze leeftijdscategorie waar wij altijd ontzettend veel zin in hebben. Het is meer een Kersttraditie geworden en onze gasten weten dat en komen hier ook speciaal voor."

Van de Casteel vervolgt: "Het is ook vaak de drukste avond van alle Dance Classics. Het is voor 25-, 30 en 40-plussers die een leuke avond willen stappen, met muziek zoals dance, pop en rock uit de jaren '90 en '00." Het Wapen is volgens Van de Casteel de ideale plek voor dit feest. "Wij zijn trots dat we bij Het Wapen van Roosendaal staan en Maaike Matthijssen achter dit concept staat. Niet voor niets wordt dit 'de huiskamer van Roosendaal' genoemd en is het ook dit jaar genomineerd voor de City Award Roosendaal." De volgende editie staat ook al gepland, op vrijdag 15 maart 2019.

Meer berichten