Een deel van het Oudenbosch'Mannenkoor. Kaarten voor het Kerstconcert zijn nu te verkrijgen.
Een deel van het Oudenbosch'Mannenkoor. Kaarten voor het Kerstconcert zijn nu te verkrijgen. (Foto: Oudenbosch'Mannenkoor)

Traditioneel Kerstconcert van het Oudenbosch'Mannenkoor in december

Al 45 jaar lang brengt het Oudenbosch'Mannenkoor hun bekende Kerstconcert ten gehore. Een oude traditie waar menigeen dan ook weer vol verwachting naar uitkijkt en die ook velen in een ware kerstsfeer brengt.

Vele bekende zangers en groepen uit de concertwereld hebben al samen met de leden van het OMK op het podium gestaan. Ook dit jaar is er weer hard gewerkt door de zangers en hun dirigent om een mooi, gevarieerd en klinkend Kerstconcert te brengen. Vele uren hebben de leden gerepeteerd op de, soms niet al te gemakkelijke, werken die door dirigent Christ Vergouwen op het programma zijn geplaatst.

Het Kerstconcert zal plaatsvinden op zondag 16 december, om 15.00 uur. Ook dit jaar vindt het concert weer plaats in de Oudenbossche Basiliek. Naast het Oudenbosch'Mannenkoor zijn niet mis te verstane solisten uit binnen-en buitenland deze middag te beluisteren.

Vocalgroup Orpheus

Zo is er de Vocalgroup Orpheus. Acht mannen uit het verre Lviv in Oekraïne. Een vocaal ensemble met een uitgebreid repertoire van zowel volksmuziek als religieuze muziek als ook spirituals en populaire muziek. Afgestudeerd op het conservatorium, brengen zij hun liederen met een passie voor hun land.

Sterre van Boxtel

Sterre van Boxtel, een jong talent uit ons eigen land, 14 jaar oud en reeds bekend met muziekpodia in zowat heel Europa, zal tijdens dit concert de toehoorders in de Basiliek doen verstommen van verwondering. Haar zuivere, heldere maar volwassen stemgeluid verbaasde reeds menigeen. Optredens onder andere in het Concertgebouw te Amsterdam, bij diverse TV programma's, in Amerika, in China, voor HKH. Prinses Beatrix, bevestigen haar ongekende talent.

Natuurlijk zal de vaste pianiste van het koor, Hetty Sponselee, weer de begeleiding op vleugel verzorgen. Dit alles zal het 45e Kerstconcert weer brengen waar het Oudenbosch'Mannenkoor goed in is: een mooi, sfeervol Kerstconcert voor iedereen. Na afloop van het concert is iedereen uitgenodigd voor een kopje koffie in de zaal van Fidei et Arti.

Kaarten

Kaarten à 20 euro voor dit concert zijn te verkrijgen via de website van het Oudenbosch'Mannenkoor, via facebook maar natuurlijk ook zoals elk jaar bij Het Koepelke Markt 36 te Oudenbosch en telefonisch bij de penningmeester van het koor, de heer Jaap van 't Geloof, 0165-312190 email: info@oudenboschmannenkoor.nl.

Meer berichten