Foto:

Kerstmarkt in Stampersgat

Het Kerstmarkt comité van Stampersgat houdt ook dit jaar weer hun kerstmarkt in de Martelaren van Gorcum Kerkgebouw op zaterdag 8 december van 18.00 uur tot 22.00 uur.

Tijdens de kerstmarkt zullen diverse muziekverenigingen kerstliedjes ten gehore brengen en vanaf 21.00 uur begint de Afte party met de band DEVRN met o.a. zangeres Ilse Laros. Ook dit jaar kan het kerstmarkt comité i.s.m. Adrie Kuijstermans en José Frijters de kerstmarkt weer organiseren in het voormalige kerkgebouw, De Martelaren van Gorcumkerk.

De kerk zal net voorgaande jaren door een aantal vrijwilligers in sfeervolle kerstsfeer worden ingericht. Dit door middel van kerstbomen en andere kerstversierselen en lichteffecten zal het een sfeervolle en warme uitstraling hebben. Er zijn ruim 25 kramen beschikbaar die nagenoeg al zijn uitverkocht aan verenigingen en ondernemers die hun vereniging of onderneming willen promoten.

Tijdens de kerstmarkt zijn er optredens van het Jeugdorkest van Harmonie St. Cecilia, Gemengd koor Vox Populi, Gezelligheidskoor De Kreunende tram, blaasensemble “Het Kerst Nog Net” en Zeemanskoor De Kreekrakkers. De afte party verzorgd door DEVRN zal voor een spetterende afsluiting zorgen en de kerstmarkt nog verlengen met een paar uurtjes.

Voor informatie over de kerstmarkt of kramen, neem contact op met Carla van Laarhoven via 0165-512809 of adlaarhoven01@gmail.com.

Meer berichten