Foto:

Gemeenten geven mantelzorgers muzikaal cadeau

Een muziekbeleving in de vorm van een theatershow, cadeau gedaan door de gemeenten Roosendaal en Rucphen. Alle mantelzorgers uit die gemeenten zijn op maandag 10 december vanaf 19.30 uur welkom in theater De Kring om te genieten van de show Back to The Feeling. "Mantelzorgers zijn constant in de weer voor anderen, deze avond zorgt de muziek voor hen", vertelt Rudi Westerkamp, organisator van de avond.

"Muziek helpt je ontspannen en opladen, een beter cadeau kan ik me niet bedenken." Rudi Westerkamp oprichter van coachingspraktijk Top Life verzorgt, in samenwerking met de gemeenten Roosendaal en Rucphen, een muzikale reis door de popgeschiedenis. De avond markeert de aftrap van een reeks workshops Tijd voor jezelf, waar hij mantelzorgers leert omgaan met de druk die gepaard gaat met de continue zorg voor een ander. Dit alles in samenwerking met het mantelzorgsteunpunt van Roosendaal en Rucphen.

Terug naar het gevoel

Met dit unieke theaterconcept brengt Westerkamp, arts in de Chinese geneeswijze én voormalige popjournalist zijn twee passies samen; mensen helpen en muziek. Al twintig jaar traint en coacht hij samen met zijn partner Mieke Roovers en zoon Jan Jaap mensen om het beste uit zichzelf en het leven te halen.

Tripple Bounce

Back to the Feeling begint met de bijna breekbare klanken uit begin twintigste eeuw en gaat via de weemoedige countrymuziek naar het swingende rock 'n roll tijdperk. Originele audio wordt afgewisseld met de ijzersterke live band, met topmuzikanten die spelen voor onder andere Waylon, Guus Meeuwis, Alain Clark en de Toppers. Westerkamp geeft met enkele luchtige, wetenschappelijke testjes het publiek een interactieve avond met diepgang. Mieke Roovers en Robert Maaskant presenteren de show. Na de show maakt de geschiedenis een sprongetje naar dansmuziek van de seventies en eighties met DJ Tripple Bounce.

Aanmelden

Mantelzorgers kunnen zich aanmelden voor de muziekshow via deze link. Bij deze bent u ook uitgenodigd. 

Meer berichten