Een antieke BBA-bus zorgde voor het personenvervoer tussen de twee locaties.
Een antieke BBA-bus zorgde voor het personenvervoer tussen de twee locaties. (Foto: Spice PR)

750 jaar Roosendaal gevierd in Rosada en de binnenstad

Het 750 jarig bestaan van Roosendaal werd dit weekend op feestelijke wijze gevierd door een gezamenlijk evenement van Designer Outlet Rosada en binnenstad Roosendaal. De ondernemers verzorgden een feest dat plaatsvond in Designer Outlet Rosada en in de binnenstad. Een antieke BBA-bus zorgde voor het personenvervoer tussen de twee locaties. Zowel bij Designer Outlet Rosada als in de binnenstad werd een tijdelijke bushalte ingericht.

"Wij zijn heel erg blij met dit evenement", zegt directeur Inge van Aalst van de VVV Roosendaal, die de promotie van de feestelijkheden in handen heeft. "Door de verbinding te leggen tussen de binnenstad en Rosada wordt de verblijfsduur in Roosendaal verlengd."

Het eerste gezamenlijke evenement, met volop entertainment en activiteiten, was een groot succes. Een van de activiteiten was de speurtocht naar de Tullepetaon. Op vier plekken in de binnenstad en Designer Outlet Rosada was een Tullepetaon te vinden. Wie deze allemaal wist te vinden en vier selfies met de Tullepetaonen maakte, maakte kans op een ROOS24-cadeaukaart van de binnenstad en een Designer Outlet Rosada Giftcard ter waarde met een gezamenlijke waarde van 750 euro. De winnaars krijgen op 5 november bericht en de prijs wordt op 11 november aan hen uitgereikt in de binnenstad. 

Rosada-manager François Peeters: "De binnenstad en Designer Outlet Rosada hebben het 750-jarig bestaan als één gevierd."

Meer berichten