Het doel van Kwekkeltje is om ook de allerkleinsten kennis te laten maken met carnaval.
Het doel van Kwekkeltje is om ook de allerkleinsten kennis te laten maken met carnaval. (Foto: Stichting Carnaval Roosendaal)

Kwekkelclub weer actief voor de prallen en brakken

Afgelopen jaar tijdens carnaval zag Kwekkeltje het levenslicht. Kwekkeltje kwam na jaren broeden uit z'n ei gekropen en nestelde zich voorzichtig tussen de allerkleinste Tullepetaonen. Kwekkeltje, een groot fan van de prins Markus, is er voor de prallen en brakken van 0 tot 4 jaar.

Kwekkeltje heeft inmiddels een heuse club met prallen en brakken rondom zich heen verzameld. Iedereen van 0-4 jaar kan gratis lid worden van de Kwekkelclub.

Ieder lid ontvangt na inschrijving een persoonlijk pasje. Tevens worden aan de kinderen vele leuke extra's aangeboden.

Het doel van Kwekkeltje is om de allerkleinsten kennis te laten maken met carnaval. De Kwekkelclub is actief in de periode vanaf 11-11 tot aswoensdag. Kwekkeltje komt in ieder geval naar op het Oppasbal en In de Paplepel, twee activiteiten van Stichting Carnaval Roosendaal voor de jongste Tullepetaonen

Kwekkeltje is een product van Stichting Carnaval Roosendaal en is mede mogelijk gemaakt door de collectegelden van de Kwakkelkrant.

Ronny Gomis heeft naast het ontwerp ook een verhaal rondom Kwekkeltje gemaakt. Dit in de vorm van een prachtig gedicht waarin wordt verteld waar Kwekkeltje vandaan komt en wat ze allemaal wil gaan doen. Dit jaar heeft Kwekkeltje er weer zin in en ze hoopt jullie allemaal te gaan ontmoeten! Ben je nog geen lid van de Kwekkelclub dan kun je je gratis inschrijven via de website.

Meer berichten