Gedurende 24 uur wandelen teams over een speciaal uitgezet parcours om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding.
Gedurende 24 uur wandelen teams over een speciaal uitgezet parcours om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. (Foto: Ruben Eshuis)

Kick-off voor 2e SamenLoop voor Hoop

Op 7 november om 19.00 uur in zaal 'Black Horse', Hoogstraat 7 in Roosendaal verricht de Roosendaalse wethouder Klaar Koenraad de Kick off van de 2de editie van de Samenloop voor Hoop Roosendaal.

Tijdens de Kick off bijeenkomst maakt de wethouder de locatie van de Samenloop voor Hoop 2019 bekend. De organisatie van deze tweede editie van de Roosendaalse Samenloop voor Hoop is een samenwerking tussen Stichting Team Doelbewust, het Inloophuis De Rose-linde en KWF Roosendaal.

In het weekend van 15 en 16 juni 2019 vindt de 2de editie van de SamenLoop voor Hoop Roosendaal plaats. Gedurende 24 uur, van zaterdag 15 juni 15.00 uur tot zondag 15.00 uur, wandelen teams over een speciaal uitgezet parcours om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Daar omheen vinden er allerlei bijzondere activiteiten plaats.

Voor de Kick off bijeenkomst is iedereen van harte uitgenodigd die bij de Samenloop betrokken wil zijn, als team of loper, als vrijwilliger of als eregast (eregasten zijn (ex) kankerpatiënten). Tijdens de Kick off bijeenkomst wordt informatie gegeven over de opzet van de Samenloop en kunnen teams, eregasten en vrijwilligers zich ter plekke inschrijven.

Alle informatie over de Samenloop voor Hoop Roosendaal staat vermeld op de website. Via deze site kan men zich ook aanmelden.

Meer berichten