Foto: HAL158

Sprookjesachtig dineren onder de Roosendaalse sterrenhemel

Foodstories houdt zaterdag 17 en zondag 18 november een Pop-Up diner op één van de meest bijzondere locaties in Roosendaal. Op ons Roosendaalse spoor staat sinds kort een uniek en luxueus panorama rijtuig met een glazen koepel.

Van dit rijtuig zijn er in de jaren '60 in Duitsland slechts 5 gebouwd. In het rijtuig bevindt zich een bar, een 1e klas coupé en een restaurant coupé met bijzonder uitzicht door de grote ramen en een glazenkoepel.

Begin jaren zeventig reden deze rijtuigen over het spoor met gasten van cruiseboten van Hoek van Holland naar Genève, Milaan of München.

Op een creatieve, unieke en eigentijdse wijze serveert FoodStories een 5- gangen Pop-Up diner in de vorm van een Italiaanse culinaire reis, waarbij de beleving aan tafel voorop staat.

De dames achter FoodStories, Mariëlle en Marloes, serveren pure en verrassende Italiaanse gerechten, bereid van kakelverse producten. Bij elk gerecht serveren de dames bijzondere Italiaanse wijnen.

De FoodStories dames koken bij voorkeur met biologische streekproducten van het seizoen.

Voor dit bijzondere Pop-Up diner in het panorama rijtuig kunnen tickets besteld worden via de website. Kijk voor meer informatie ook op Facebook.

Meer berichten