VSBB in actie tijdens de feestweek. Leo de Jager.
VSBB in actie tijdens de feestweek. Leo de Jager. (Foto: Leo de Jager)

Beleef een big band tijdens de workshopdag van VSBB

Na de spectaculaire openingsshow ter ere van Roosendaal 750 jaar maakt de Valley Sound Big Band zich op voor een nieuw evenement. Op zaterdag 24 november houdt de band een workshopdag voor iedereen die eens kennis wil maken met bigbandmuziek.

De Big Band Workshopdag vindt plaats in De Suite (Burgerhoutsestraat 23 te Roosendaal) en is bedoeld voor iedereen die een muziekinstrument kan bespelen en die in basis noten kan lezen. Indien nodig worden er arrangementen op maat gemaakt.

Alle instrumenten zijn welkom op deze dag. De groepen staan onder leiding van Rumon Hagenaars (klein koper), Bart van Gorp (zwaar koper), Jan Roovers (saxofoon/hout) en Frans van den Burgt (ritme).

Gedurende de dag studeren de verschillende groepen twee a drie nieuwe bigbandnummers in. De dag begint om 10.00 uur en rond 16.30 uur wordt er een miniconcert in de grote zaal van De Suite gegeven, waarin de deelnemers aan deze dag gezamenlijk met de Valley Sound Big Band het resultaat van deze dag ten gehore zullen brengen. Dit eindconcert is openbaar toegankelijk.

Deelname aan deze dag is gratis. Koffie, thee en lunch zijn inbegrepen. Opgeven kan via info@valleysoundbigband.nl.

Meer berichten