Nederlandse heren Bart Deurloo, Casimir Schmidt en Frank Rijken.
Nederlandse heren Bart Deurloo, Casimir Schmidt en Frank Rijken. (Spikes Fotografie)

Turnster Manouk Haast uitgenodigd voor Turngala Brabant Rise & Shine

Binnenkort staat de vierde editie van Turngala-Brabant in De Maasport in Den Bosch op het programma. Op zaterdag 10 november is er een middag- en een avondvoorstelling. Het Nederlandse herenteam en een aantal topturnsters van Oranje is tijdens dit Turngala aanwezig. Daarnaast zijn er ook regionale turntoppers uitgenodigd. Uit Roosendaal is turnster Manouk Haast uitgenodigd. Manouk traint bij Dynamo Roosendaal.  

Het Turngala legt de focus echt op het turnen. Toch zitten er in de shows enkele top-acts die iets verder van het turnen afstaan. Zo komen de dames van O'G3NE het gala opluisteren en geeft illusionist Lars van Tuijl een magisch tintje aan de show Rise & Shine. De meeste aandacht gaat toch uit naar de bekende nationale turnhelden. Wat te denken van Bart Deurloo, Frank Rijken, Casimir Schmidt, Eythora Thorsdottir, Bram Verhofstad en Tisha Volleman. De laatste twee zijn ambassadeurs van BrabantSport.    

Kaartverkoop

Toegangskaarten voor de voorstellingen zijn al te boeken; kijk op de website.  De losse kaartjes kosten 23,50 euro exclusief ticket- en servicekosten bij online-bestelling. Voor verenigingen is er een speciaal arrangement te boeken.

Meer berichten