Nieuwe show door Muzikaèl: LIKE!

Na vorig jaar het zilveren jubileum te hebben gevierd is Muzikaèl nu terug met haar nieuwe show LIKE! Op 3 en 4 november is hét West-Brabantse popkoor te zien in Schouwburg de Kring in Roosendaal. Ook dit jaar belooft het weer een waar muzikaal spektakel te worden met niet alleen eigentijdse hits maar ook pareltjes uit het verleden gebracht door het koor en haar eigen live band onder leiding van Jan Roovers. Ook dit jaar wordt de band weer ondersteund door vier getalenteerde blazers.

U kunt niet alleen genieten van de zang tijdens de voorstelling, maar ook van de dans en bewegingen die het koor heeft ingestudeerd onder de leiding van twee sprankelende choreografes. Het oog krijgt ook wat extra’s door de wisselende kledingoutfits en aankleding van het toneel. De lat wordt elk jaar net weer wat hoger gelegd, waardoor er elk jaar weer een spetterende show op de planken staat.

Eerder dit jaar verzorgde Muzikaèl al een optreden op de Midzomeravond bij hotel Tivoli in Oudenbosch en bij de open-monumenten dag bij de Meeshoeve in Oud Gastel mocht een optreden van het koor ook niet ontbreken.

Op 3 en 4 november kunnen jong en oud komen bewonderen wat het koor na een jaar keihard repeteren weer weg heeft weten te zetten. Muzikaèl is horen, zien, maar vooral beleven! Do you ‘like’ music? Kom dan naar LIKE! Muzikaèl. Kaarten à 15,75 euro zijn te verkrijgen via Schouwburg de Kring of via de website van Muzikaèl.

Meer berichten