het team van halloween 2017
het team van halloween 2017 (Foto: egon zitter)

15-jarig Halloween jublileum

Het begon allemaal zo'n 23 jaar geleden op het dorpje Heerle. Na het zien van de leuke griezel film Hocus Pocus waarbij kinderen langs de deuren gingen voor "trick or treat" bedacht Annoeska van de Vijfeijken dat zij ook zo halloween wilde vieren.

Na hulp van haar ouders ging zij op pad met een laken over haar hoofd en zo begon het halloweenavontuur in Heerle. Inmiddels zijn we 23 jaar verder, viert de film Hocus pocus zijn 25 jarig jubileum maar ook de familie van de Vijfeijken heeft niet stil gezeten. Ook dit jaar zullen zij weer diverse halloween evenementen organiseren en ondersteuning bij anderen verlenen.

Op zondagmiddag 21 oktober zal er voor de kinderen in Roosendaal weer een groots halloween kids event georganiseerd worden door Fun-skillz aan de Wouwbaan te Roosendaal. Kinderen kunnen deze middag deelnemen aan de diverse activiteiten, zo is er een grote "trick or treat" route met spannende griezels, worden er pompoenen uitgehold maar ook schminken, een griezel springkussen en mega laserdome zijn aanwezig op dit gezellige griezelige event.

Een week later op zondagavond 28 oktober is het de beurt aan de volwassenen en tieners. Voor het 15e jaar zal er door de familie van de Vijfeijken weer een geweldig spookhuis georganiseerd worden aan de Wouwbaan. Samen met 60 scare actors, professionele grimeurs en licht en geluid technici zal er gezorgd worden voor een tocht vol spanning en schrikeffecten. Na een jaar voorbereiding wordt het dit jaar weer groots aangepakt , met diverse grote attracties zal dit een tocht waar nog lang over nagepraat zal worden... mocht je het overleven natuurlijk....

Op woensdag 31 oktober zal het team in heerle aanwezig zijn tijdens de halloween avond georganiseerd door stichting Heer'lijk halloween . Deze avond zullen zij deelnemen met een klein aantal van hun grote attracties , wat spelen en een dansgroep.

Tickets voor beide evenementen zijn te verkrijgen via:

Kids halloween

Spookhuis

Meer berichten