Foto: Team Doelbewust

Recordbedrag voor ColSensation 2018

Voor het eerst sinds de eerste editie in 2012 is het eindbedrag van ColSensation boven de magische grens van 350.000 euro uitgekomen. Het evenement, georganiseerd door Stichting Team Doelbewust heeft een recordbedrag opgehaald van maar liefst 365.263 euro!

roosendaal - De jongste deelnemer was 10 jaar, de oudste 77. Het deelnemersveld van ColSensation is een bijzonder, indrukwekkend en mooi gezelschap. Samen beklommen ze op 14 september de Mont Ventoux om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF en regionale kanker gerelateerde doelen. In aanloop naar het evenement hebben de deelnemers verschillende acties georganiseerd om donatiegelden in te zamelen.

Met het evenement ColSensation wil Stichting Team Doelbewust een bijdrage leveren aan onderzoek naar en genezing van kanker en verbetering van leven voor kankerpatiënten. De opbrengst van ColSensation wordt als volgt verdeeld: 25 procent gaat via KWF naar een onderzoek naar de rol van DNA-optuiging bij (het ontstaan van) kinderhersenkanker; 25 procent gaat via KWF naar een onderzoek om immunotherapie effectiever te maken en 50.000 euro gaat via Stichting Team Doelbewust naar regionale kanker gerelateerde goede doelen (zie www.teamdoelbewust.nl). Het overige deel gaat naar andere onderzoeken binnen KWF Kankerbestrijding

Er gaat in totaal dus 315.263 naar KWF en 50.000 euro naar regionale kanker gerelateerde doelen. Het eindbedrag werd bekend gemaakt tijdens de Team Doelbewust Feestavond bij Bravo24 in Roosendaal. Op die avond werd tevens de cheque aan KWF uitgereikt.

Meer informatie over de onderzoeken is terug te vinden op de website.

Voorinschrijven editie 2019 is geopend!

Zolang er hoop is op behandelmethoden voor genezing of verbetering van leven, is er energie en motivatie om de mogelijkheden vast te grijpen die worden geboden. Zo houden we ook hoop en vertrouwen dat er ooit behandelmethoden worden gevonden voor alle vormen van kanker zodat kanker verwordt tot een chronische aandoening waarmee goed te leven valt.

Daarom blijft men geld inzamelen voor onderzoek naar en genezing van kanker en organiseren we in 2019 weer een nieuwe editie van ColSensation! Wil je zeker zijn van deelname, dan kan je nu al voorinschrijven via de website. Je krijgt dan in november als een van de eersten de mogelijkheid je inschrijving definitief te maken.

Meer berichten