Dames aan de koffie
Dames aan de koffie (Foto: Shironosov)

Brabantse Leuke luitjes genieten van de herfst

In de herfst is het buiten zo mooi. Jong en oud gaan naar buiten om te genieten van de kleuren en de gezelligheid. Ook in de Brabantse natuur is er veel om van te genieten. Ben je 60 jaar of ouder en zoek je een maatje uit Roosendaal om samen van de herfst te genieten? Die kun je vinden via Leuke luitjes.

Leuke luitjes zijn dichterbij dan je denkt!

Buurtgenoten samen aan de wandel? Dat lukt dankzij Leuke luitjes, zo blijkt uit reactie van deelnemers: “Jullie doen zo je beste met deze leuke site om mensen bij elkaar te krijgen en het lukt ook goed. Ik heb zo al een paar leuke mensen ontmoet en wil jullie daarvoor bedanken. " Of een andere deelnemer: Bedankt voor de bemiddeling. Het is gelukt en we hebben al ‘n eerste wandeling gemaakt. Ik zou graag met nog meer mensen in contact komen die graag wandelen. "

Wat is www.leukeluitjes.nl?

Op www.leukeluitjes.nl kun je in contact komen met mensen in de buurt die dezelfde hobby’s hebben als jij. Om die buurtgenoot makkelijker te vinden is Leuke luitjes opgericht. Je bent echt niet de enige die graag wandelt of fietst. Aanmelden is simpel en gratis.

Alle hobby’s

Leuke luitjes is speciaal voor mensen vanaf 60 jaar. Wandelen en fietsen zijn populair, maar ook voor andere hobby’s kun je op www.leukeluitjes.nl een buurtgenoot vinden. Dan kijken wij of we voor jou een buurtgenoot kunnen vinden die hetzelfde leuk vindt. Hopelijk kun je snel kennis maken bij een kopje koffie. Gezellig!

Meer berichten