Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor dit evenement vanwege de veiligheidsregels, dus op is op!
Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor dit evenement vanwege de veiligheidsregels, dus op is op! (Foto: Hans Lunenburg)

Grootste Halloween spektakel van Roosendaal en omstreken

Kindervakantiewerk Roosendaal, Speeltuin Vrouwenhof, Muziekvereniging Roosendaal, Openluchttheater Vrouwenhof en tal van enthousiaste vrijwilligers houden samen op 27 oktober de grootste Halloweentocht van Roosendaal e.o.

Had men in 2016 meer dan 800 bezoekers, dit jaar hopen ze dat te gaan overtreffen. Vanaf 19.00 uur kan men beginnen aan de superspannend tocht van 1,5 kilometer die je door het donkere Vrouwenhof leidt. Met medewerking van vele acteurs/actrices is dit dé Halloween party van Roosendaal en omstreken waar je (verkleed!) geweest moet zijn.

Wat kun je verwachten?

Een super spannende route in een donker Vrouwenhof-park voor jong én vooral ook voor oud.  De route is ruim 1 kilometer lang. Een gezellig optreden van Muziekvereniging Roosendaal is het enige vrolijke die avond: lijken, spoken, spinnen en ander ongedierte en gekken kruipen door het anders zo vredige Vrouwenhof-park.

Ieder stuk van de route kent een ander thema, en geeft dus iedere keer een andere beleving:

- Een donker en vochtig gangenstelsel
- Vertellers zorgen voor kippenvel met hun verhaal
- Ergens op de route kruipen spinnen langs / tussen / over bezoekers
- Het water van de grachten in de vroegere landschapstuin is erg onrustig
- Uiteindelijk kunnen bezoekers in Speeltuin Vrouwenhof op adem komen, terwijl de kleinsten voor een keer in het donker kunnen spelen.

Meer informatie

Voor kinderen vanaf 4 jaar. Kaarten aan de kassa: 5 euro (er is geen pin aanwezig). Voorverkoop : 4,50 euro.

Let op : Kinderen t/m 2 jaar gratis (hiervoor is geen ticket nodig), dus vanaf 3 jaar betalen (inclusief volwassenen!). Er zijn een beperkt aantal kaarten vanwege de veiligheidsregels, dus wees er snel bij!

Meer berichten