Foto: Rijkswaterstaat

A17 afgesloten tussen De Stok en Noordhoek

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan het asfalt van de A17 tussen knooppunt De Stok en knooppunt Noordhoek in de richting van Rotterdam en Dordrecht.

Hierdoor is de A17 vanaf knooppunt De Stok tot knooppunt Noordhoek afgesloten van vrijdag 19 oktober 21.00 uur tot maandag 22 oktober 05.00 uur, dinsdag 23 oktober 21.00 uur tot woensdag 24 oktober 05.00 uur en van woensdag 24 oktober 21.00 uur tot donderdag 25 oktober 05.00 uur.

Door de werkzaamheden zijn ook de tussenliggende op- en afritten afgesloten voor al het verkeer. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Deze werkzaamheden betreffen gepland regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de webpagina van de geplande werkzaamheden.

U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Meer berichten