Meer informatie over de muziek van Raymon Hermans vind je op www.raymonhermans.nl.
Meer informatie over de muziek van Raymon Hermans vind je op www.raymonhermans.nl. (Foto: )

Raymon Hermans presenteert de nieuwe single 'Officieel'

Het is officieel, de nieuwe single van Raymon Hermans is vanaf nu overal verkrijgbaar! Raymon is de afgelopen tijd weer veel bezig geweest met het opnemen van nieuwe muziek.

'Officieel' is de opvolger van de succesvolle singles 'M'n Favoriet', 'Fenomeen', 'Nu Of Nooit', 'Toekomst' en 'Gevallen' en van zijn uiterst succesvolle debuutalbum 'M'n Favoriet' welke vandaag precies één jaar geleden is verschenen.

Met een volstrekt eigen sound zet Raymon Hermans de ingeslagen weg voort met wederom een eigen compositie, welke hij samen met vaste producer Harald Queens heeft geproduceerd.

Hiermee laat Raymon Hermans zien dat hij op eigen kracht zijn stijl heeft gevonden in de Nederlandse muziekscene en heeft hij een flinke fanbase opgebouwd. Zijn toewijding, inzet en discipline resulteren dan ook in Miljoenen streams op Spotify en Miljoenen views op YouTube. Is hij niet bezig met het schrijven van zijn liedjes, dan zijn het wel de shows in het land. De agenda van de 24-jarige zanger puilt behoorlijk uit.

Beluister 'Officieel' de single op SpotifyDeezerApple Music en Google Music, download via iTunesen bekijk de videoclip op YouTube.

Meer berichten