De stimmungskapel Die Roseländer Musikanten tijdens een van hun concerten bij Sieben Recreatie aan De Stok in Roosendaal. Foto: Sieben Recreatie.
De stimmungskapel Die Roseländer Musikanten tijdens een van hun concerten bij Sieben Recreatie aan De Stok in Roosendaal. Foto: Sieben Recreatie. (Foto: SiebenRecreatie)

Roseländer Musikanten houden Oktoberfest

De stimmungskapel Die Roseländer Musikanten houdt op zondag 14 oktober een Oktoberfest. Dat vindt plaats in verschillende binnenlokalen bij Sieben Recreatie aan De Stok in Roosendaal. Aanvang van het muziekfeest is 14.00 uur en de toegang is voor iedereen gratis.

Die Roseländer Musikanten richten zich met hun Oktoberfest vooral op een publiek dat in leeftijd wat meer gevorderd is, maar dat ook de gelegenheid te baat wil nemen om de sfeer te proeven van het najaarsfeest dat steeds populairder wordt.

Die Roseländer Musikanten betreden op die zondagmiddag diverse keren het podium om hun blaasmuziek te laten horen. Daarnaast zijn er optredens van het orkest ProosTT, van de zanggroep Tullepedivo en van de Schlager Schwestern Francette en Marjolein. Het zangduo Piet van der Hoeven en Monique neemt de meezingers voor zijn rekening en hoopt daarbij steun te krijgen van de zaal. Tekstboekjes zijn voor eenieder beschikbaar.

Hoewel het voor de bezoekers niet verplicht is, stellen Die Roseländer Musikanten het op prijs als de gasten hun kleding opleuken met Oktoberfest-attributen.

Meer berichten