De Zomerschool van De Brink is inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement voor bewoners en buurtbewoners. De vierkoppige jury was unaniem.
De Zomerschool van De Brink is inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement voor bewoners en buurtbewoners. De vierkoppige jury was unaniem. (Foto: Groenhuysen)

Zomerschool van De Brink wint Groenhuysen Planetree Award 2018

Jaarlijks reikt Groenhuysen de speciale Groenhuysen Planetree Award uit aan collega's die het verschil maken in mensgerichte zorg. De award is bedoeld als waardering en stimulans voor nieuwe ideeën. Afgelopen maandag sleepte centrum voor Wonen & Zorg De Brink de award in de wacht met hun Zomerschool.

De Zomerschool van De Brink is inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement voor bewoners en buurtbewoners. De vierkoppige jury was unaniem en sprak lovende woorden.

"Een prachtig voorbeeld van continu leren, verbindend, eigen regie, overdraagbaar én actueel. In de vakantieperiode zijn naasten vaak langere tijd op vakantie en dan is het fijn dat je aan een leuk programma kunt deelnemen en elkaar kunt ontmoeten."

De bekendmaking van de winnaar valt toevallig ook nog samen met de Week tegen Eenzaamheid. Aandacht voor elkaar, zó belangrijk, het hele jaar door.

Coördinator Planetree Sindy van Keulen, coördinator Planetree, verraste Lianne en Janneke met een mooie cheque, bloemen en lekkers. Collega's Lia en Jolanda, ook betrokken bij de Zomerschool, ontvingen het goede nieuws later.

Het mooie geldbedrag zal worden gebruikt voor de volgende edities van de Zomerschool.

Meer berichten