Djuri den Tuinder van harmonie St. Cecilia met Yellow Mountains.
Djuri den Tuinder van harmonie St. Cecilia met Yellow Mountains. (Foto: All4Harmonie)

All4Harmonie beleeft zonnige zevende editie

Zondag 30 september vond All4Harmonie plaats op een zonovergoten Nieuwe Markt. Vijf muziekgezelschappen konden laten zien wat ze in huis hadden aan het Roosendaalse publiek.

Dankzij ondersteuning van Collectief Roosendaal kon de organisatie dit gratis aanbieden. Rond 16.00 uur vond zoals gebruikelijk de finale plaats met alle muzikanten in één 150 koppig tellend mega-orkest. Na Tamboerkorps St.Cecilia Zegge met Corné Pas die ook enthousiaste jeugdige talenten had meegenomen, kondigde Koen Schoenmakers Djuri den Tuinder van harmonie St. Cecilia aan met Yellow Mountains als eerste gedragen en serene stuk.

Vervolgens werd Brabant gespeeld, het orkest werd geleid door Gerard Peeters van NEO Rucphen en zanger Wessel Croonen kreeg het publiek aan het zingen. Wendy Bellens  van het Variatieorkest van MVR maakte het programma af met het pittige Sugar (De Fabriek), hier mochten de muzikanten los en dat hoef je maar één keer te zeggen.

Het publiek wilde meer en kreeg meer. Speciaal voor het 750-jarige Roosendaal werd als waardig slot Cadans van de Stad geleid door Thomas Bruijns van Muziekvereniging de Gildezonen met zangeressen Tilly van Arendonk en Evelyne van Luijk. Het was een waar feest op de Nieuwe markt! 

Meer berichten