Een kofferbakmarkt is een waar paradijs voor de snuffelaar en verzamelaar.
Een kofferbakmarkt is een waar paradijs voor de snuffelaar en verzamelaar. (Foto: )

Kofferbakmarkt bij GoStores Roosendaal

Tweedehands spullen (ver)kopen is hot! En hoe makkelijk is het om dat vanuit je auto te doen… Dat kan op de kofferbakmarkt bij GoStores Roosendaal op zaterdag 22 september. Het parkeerterrein wordt dan omgetoverd tot een grote handelsplaats vol met leuke tweedehands spullen.

Kofferbakmarkten hebben ook in Nederland de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Na het succes van de afgelopen jaren komt de kofferbakmarkt terug bij GoStores Roosendaal op zaterdag 22 september.

De markt wordt gehouden op het parkeerterrein van Go Stores Roosendaal van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang voor bezoekers is gratis. Wil je je spullen verkopen op de kofferbakmarkt van zaterdag 22 september van GoStores Roosendaal? Je kunt je nog aanmelden. Aanmelden is verplicht; dat kan via de website: www.kofferbakmarktnederland.nl.

Sinds de jaren '80 is er in Engeland een waar fenomeen ontstaan: de 'car boot sale', oftwel verkoop van tweedehands artikelen vanuit de kofferbak. De kofferbakmarkt kun je vergelijken met een rommel- of vlooienmarkt. Je kunt direct vanuit de kofferbak tweedehands spulletjes aan de man brengen.

Ook is het mogelijk om spulletjes uit te stallen op een zelf meegebracht kleed of tafel.

Meer berichten