De stilte voor de storm. Eigenlijk als een normale zondagmorgen in Heerle. Echter liep het 's middags vol tijdens de Garage Sale.
De stilte voor de storm. Eigenlijk als een normale zondagmorgen in Heerle. Echter liep het 's middags vol tijdens de Garage Sale. (Foto: )

Ruim 6000 bezoekers tijdens Garage Sale Heerle

Een normale zondagmorgen verloopt altijd heel rustig in Heerle. Behalve afgelopen zondag. Drukte door de straten omdat daar vanaf 10.00 uur de Garage Sale werd gehouden.

Organisatoren Pierre Kerstens en Ruben Koevoet deelden routekaarten op het kerkplein uit en stonden met verbazing te kijken wat er allemaal gebeurde. "We zijn blij dat onze boodschap door heel de regio gehoord is, en dat de mensen daadwerkelijk zijn gekomen", aldus de twee organisatoren.

78 garages openden de deuren en ook de Kringloopwinkel en Van de Veldt restpartijen waren open. Naar schatting waren er meer dan 6000 bezoekers geweest. De datum staat voor volgend jaar al vast: zondag 15 september.

Pierre en Ruben willen vooral alle deelnemers en vrijwilligers bedanken voor het verzorgen van dit mooie evenement. "Zonder jullie was dit nooit een succes geworden."

Meer berichten