Stacked heeft het motto "make good music and sing your ass off" en dit komt duidelijk terug in de repertoirekeuze. Foto: Andreas Krause.
Stacked heeft het motto "make good music and sing your ass off" en dit komt duidelijk terug in de repertoirekeuze. Foto: Andreas Krause. (Foto: Andreas Krause)

Pittig optreden in d'Engelenburgh

Damesensemble Stacked treedt 16 september op in d'Engelenburgh tijdens de Kunst en Cultuurroute Moerdijk. Op deze locatie zijn dan ook nog enkele kunstexposities te bewonderen. Vanaf 15.30 uur kunnen de bezoekers genieten van een pittige damesensemble dat graag nog pittiger arrangementen zingt. De entree is kosteloos.

Stacked bestaat sinds september 2014. Ze hebben het motto "make good music and sing your ass off" en dit komt duidelijk terug in de repertoirekeuze. Annalisa Schmad, oprichter en artistieke leider van deze groep dames, wilde geen suf damesensemble, maar iets pittigs. Dat bleek een succes. Stacked won in 2015 BALK TOP Festival en stond in 2017 in de finale van het Aarhus Vocal Festival in Denemarken, een toppunt tot nu toe. In juni gaven ze een succesvol concert in Berlijn.

Bezoekers kunnen het weekend ook genieten van enkele kunstexposities: Rien Joosen exposeert in de tuin met beelden en sculpturen. Rien had exposities in Nederland, België, Engeland en Australië.

Daarnaast zetelt Stef den Ridder in de klassieke bibliotheek van het pand met haar natuurschilderijen.

Meer berichten