Akkoord bij Middelburg VÓLkoren
Akkoord bij Middelburg VÓLkoren (Foto: Lisette Reuvers)

Akkoord op Roosendaals Treffen

De vakanties zijn voorbij en de repetities weer begonnen. Dat betekent hard werken aan nieuw materiaal.

Het popkoor wordt 25 jaar jong in 2019 en heeft aan enthousiasme nog niks ingeboet. Hun repertoire dat zeer veelzijdig is en in 4 tot 6 stemmige arrangementen uitgevoerd wordt bevat o.a. ballads, hip hop, swing, rock en af en toe een Nederlandstalig nummer.

De artistieke leiding is in handen van dirigent Annalisa Schmad en de muzikale begeleiding wordt verzorgd door pianist Polle Dujardin. Akkoord presenteert zich op 23 september op het Roosendaals Treffen zowel met een podiumoptreden als in een kraampje. Van 12.45 uur tot 13.15 uur laten de zangers en zangeressen hun stemmen klinken op de Oude Markt, voorzijde Raadhuis en de Akkoord kraam zal in de Kerkstraat staan.

Akkoord zoekt nog nieuwe leden. Mannen (alle leeftijden) en vrouwen tot 40 jaar zijn van harte welkom om het koor te komen versterken. Op 25 oktober is er weer een open repetitie en kan iedereen die er belang in stelt de sfeer komen proeven.

De repetitie is elke donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. Graag vooraf aanmelden bij info@akkoord.com of ledenadministratie@akoord.com. Zie voor meer informatie de website.

Meer berichten