De regulair tickets lopen ook al erg hard, dus zorg dat je er op tijd bij bent dit jaar. Foto: Dirk Kouters.
De regulair tickets lopen ook al erg hard, dus zorg dat je er op tijd bij bent dit jaar. Foto: Dirk Kouters. (Foto: Dirk Kouters)

Rowwen Hèze 20 oktober terug naar Roosendaal

Rowwen Hèze komt weer terug naar Roosendaal. Na de succesvolle editie op 21 oktober 2017 organiseert Evenementenhal Roosendaal samen met HB Max Events een 2e editie van "Rowwen Hèze Roosendaal" op zaterdag 20 oktober. Maar liefst vier top acts, waaronder Rowwen Hèze als hoofdact, gaan het podium van dit feest walhalla betreden.

Rowwen Hèze is een Limburgse dialectband uit America. De muziek heeft folk-invloeden, zoals TexMex en Polka variërend tot gevoelige ballads. Inmiddels, na 30 jaar muziek maken behoren zei tot één van de grote acts in de Nederlandse Popmuziek. Je kent de enthousiaste mannen o.a. van de nummers: Limburg, De peel in Brand, Bestel mar of De neus umhoeg.

De organisatie heeft ook een spetterend na programma geregeld namelijk de band Baby Blue. De band bestaat uit vijf jongemannen van wie bij elk optreden hun energie en hun enthousiasme overslaan op het publiek.

Vanaf de eerste minuut worden de toeschouwers geraakt door de aanstekelijke muziek en staat de hele tent op zijn kop. Ongeacht het tijdstip of de locatie, keer op keer bouwen zij een groot en geweldig feest. Zo speelden zij o.a. op Paaspop, de Zwarte Cross, 7th Sunday, Dicky Woodstock en Festyland. Een optreden van Baby Blue is voor jong en oud een onvergetelijke en unieke ervaring.

De rest van de avond wordt muzikaal ingevuld door de mega foute hits van Q-music the Party! en feestband de Fik Erin. Kortom, Rowwen Hèze Roosendaal biedt voor jong en oud een fantastisch feest.

Ticketverkoop loopt al sinds april, de early-birds zijn inmiddels al uitverkocht. De regulair tickets lopen ook al erg hard, dus zorg dat je er op tijd bij bent dit jaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mark Jongeneelen, HB Max Events, 0610356376, mark@hbmaxevents.nl. Via de website kunt u tickets kopen voor dit bijzondere optreden op 20 oktober.

Meer berichten