De Pinse Highland Games in de Wouwse Plantage vorig jaar. Foto: Kees Nouws.
De Pinse Highland Games in de Wouwse Plantage vorig jaar. Foto: Kees Nouws. (Foto: Kees Nouws)

Druk 5e evenementenweekend Wouwse Plantage

De activiteitencommissie van het Bewonersplatform Wouwse Plantage houdt dit jaar de vijfde editie van het evenementenweekend in september. Weide Koolen, gelegen naast Plantagebaan 226, is twee dagen lang de plek waar alle activiteiten gaan plaatsvinden.

Dit jaar is er veel live muziek aan het programma toegevoegd. Op zaterdag speelt de bekende band Baomus. Op zondag geven harmonieorkest Soli Deo Gloria en damesensemble La Lisière een concert, ondersteund door andere orkesten. Dit jubileumjaar kunnen zich teams voor de Highland Games inschrijven die bestaan uit dorpsbewoners en uit oud-dorpsbewoners. De inschrijving voor de dorpsbarbecue staat open voor iedereen.

22 september vinden van 12.00 tot 18.00 uur de Highland Games plaats. Om 18.00 uur worden de kooltjes voor de barbecue aangestoken en om 20.00 uur start de feestavond.

23 september wordt van 9.30 tot 12.00 uur Tour de Pin(k), een toertocht voor vrouwen, gereden. De start is om 12.00. Om 13.00 uur wordt een High Tea geserveerd en om 13.00 uur start een foto-fietspuzzeltocht. Het concert van harmonie Soli Deo Gloria begint om 14.00 uur.

Iedereen is welkom. De toegang tot het terrein is gratis, voor sommige programmaonderdelen wordt vooraf een bijdrage gevraagd. Meer info op deze website of op deze website.

Meer berichten