Het Roosendaals Kamerkoor geeft een najaarsconcert als afsluiting van een heerlijke zomer.
Het Roosendaals Kamerkoor geeft een najaarsconcert als afsluiting van een heerlijke zomer.

Najaarsconcert van het Roosendaals Kamerkoor

Het Roosendaals Kamerkoor verzorgt op zondagmiddag 30 september als afsluiting van een heerlijke warme zomer en het begin van een mooie herfst een interessant najaarsconcert in de OLV kerk aan de Kade.

De warme klanken van onze hoofdcomponist Rheinberger zullen klinken in de geweldige akoestiek van bovengenoemde kerk. Men laat u genieten van uiteenlopende composities van deze componist, die naast kamerkoormuziek ook veel piano- en orgelstukken op zijn naam heeft staan.

Op het orgel wordt het koor begeleid door stadsbeiaardier Toni Raats, die ook zelf een aantal solostukken zal spelen. Naast de nummers van de genoemde componist zullen wij muziekstukken zingen van Mendelssohn, Fanny Hensel, Brahms, Sixten, Busto en Debussy.

Onder leiding van onze bezielende dirigent Ted van der Heijdt brengen wij een programma dat heel divers is, maar beslist de moeite waard om te beluisteren.

Ons concert begint om zondagmiddag 30 september om 15.00 uur in de Onze Lieve Vrouwekerk aan de Kade. Kaarten à 10 euro zijn verkrijgbaar bij de ingang van de kerk of U kunt ze telefonisch reserveren via ons secretariaat: 06-36348888 of info@roosendaalskamerkoor.nl.

Meer berichten