Foto: Liosclubs

Toertocht voor het goede doel

Zaterdag 6 oktober houden de drie Roosendaalse Lionsclubs; Lionsclub Roosendaal- Westhoek, Lionsclub Roosendaal en Lionsclub Roosendaal-Witheeren, de derde Tullepetaonse Toertocht.

Voor deze toertocht zoekt men enthousiaste equiperijders om deel te nemen en daarmee het goede doel te steunen. Het goede doel is dit jaar: Koraal wonen leren werken. In het bijzonder voor de aanschaf van een speeltoestel voor de nieuwe accommodatie van speciaal onderwijsschool De Fakkel aan het Van Goghplein te Roosendaal.

De Tullepetaonse Toertocht is voor iedereen toegankelijk en elke auto kan deelnemen. De ontvangst van de deelnemers op zaterdag 6 oktober is om 9:30 uur bij Audi Centrum Roosendaal aan Argon 41. Vanaf 10:30 uur vertrekt de toertocht en na een inspirerende tocht is de finish om 16:30 uur bij Bravo24 te Roosendaal. Deelname als equipe kan voor150 eurio (2 personen). Voor dit bedrag mag u aan de toertocht deelnemen inclusief lunch en bij finish drankjes en BBQ. Elke extra deelnemende passagier betaalt 75 euro.

Kunt u helaas niet deelnemen maar draagt u dit goede doel wel een warm hart toe, dan bent u voor 50 euro al sponsor/donateur. Voor meer informatie en/of uw opgave als deelnemer aan deze derde Tullepetaonse Toertocht kunt u contact opnemen via tullepetaonsetoertocht@lions.nl.

Meer berichten