Shirma Rouse brengt eerbetoon aan Aretha Franklin

Zangeres Shirma Rouse – bij het grote publiek bekend door haar deelname aan The Voice of Holland – ging eerder al de theaters langs met haar tour over het leven van Aretha Franklin. Met het overlijden van de Queen of Soul was een tributeprogramma aan deze grootheid en haar oeuvre dan ook snel geboren. Theater De Kring heeft de eer om als enige theater in Zuid-Nederland deze show op te nemen in het programma.  

Ditmaal brengt Shirma Rouse de muzikale erfenis van Aretha Franklin akoestisch ten gehore in een prachtige show waar het draait om haar muziek. Shirma is als geen ander in staat deze vocale uitdaging aan te gaan en de kracht en soul van de nummers aan het publiek te brengen. Ze zong eerder met de crème de la crème uit de muziekwereld: Anouk, Alain Clark, Extince, Chaka Khan, Wouter Hamel, Michael Bolton, het Metropole Orkest en vele anderen. A TRIBUTE! neemt het publiek mee in het prachtige werk van de Queen of Soul.  

A TRIBUTE! – Shirma sings Aretha is te zien op zondag 14 oktober in De Kring Roosendaal. Kijk voor meer informatie op de website

Meer berichten