Logo gazetroosendaal.nl


Trek jij een piraten- of zeemeerminnen-pak aan en kom je ook kijken?
Trek jij een piraten- of zeemeerminnen-pak aan en kom je ook kijken? (Foto: )

Laatste kindervoorstelling: Het Grote Piratenavontuur

De laatste kindervoorstelling van Openluchttheater Vrouwenhof in Roosendaal is alweer in zicht en niet de minste afsluiter zal op woensdag 15 augustus optreden om 14.00 uur (inloop 13.30 uur). Het theater eindigt de reeks kindervoorstellingen deze zomervakantie met een spannende en stoere familiemusical: Het Grote Piratenavontuur!

De vader van Jules is op mysterieuze wijze verdwenen terwijl hij op zoek was naar de schat der zeven zeeën. Sinds die dag doet Jules er alles aan om aanwijzingen te verzamelen en erachter te komen waar zijn vader is. Als hij tijdens een warme zomeravond op zijn zusje moet passen wordt zij ontvoert door de gemene Piraat Pirossa. Hij denkt dat zij de sleutel is om de beroemde schat te vinden. Samen met de stoere Piraat Elize moet Jules de piratenwereld induiken om zijn zusje te redden.

De show duurt een uur, zonder pauze. Kaarten kosten 5 euro aan de kassa (geen pin aanwezig) en 4,50 euro in de voorverkoop via openluchttheatervrouwenhof.nl/kaartverkoop. Let op: Kinderen t/m 2 jaar gratis (geen ticket nodig), dus vanaf 3 jaar betalen (inclusief volwassenen).

Speel bovendien voor of na de musical in Speeltuin Vrouwenhof!

Trek jij een piraten- of zeemeerminnen-pak aan en kom je ook kijken?

Meer berichten
Shopbox