Logo gazetroosendaal.nl

8e keer dauwtrappen rondom de Wouwse Toren

Op zondag 26 augustus organiseert de afdeling Nordic Walking van Thor alweer voor de achtste maal een tocht in en rondom Wouw. Er zijn weer drie nieuwe routes (5, 10 en 15 kilometer) uitgezet in en rondom Wouw.

Alle routes zijn uitgepijld zodat ze zowel op eigen tempo gelopen kunnen worden of met een voorloper mee in een groep. Deze achtste editie gaar richting DIEFHOEK waar ook de tussenstop is waar de deelnemers weer getrakteerd worden op koffie/thee met iets lekkers.

Voor de 5 kilometer deelnemers is deze tussenstop ook gelijk het einde van de wandeling want zij worden weer teruggebracht naar het startpunt. Het is een open tocht dus iedereen is welkom, Nordicers, wandelaars of gewoon diegene die een ommetje rondom Wouw willen maken.

We zijn dit jaar weer te gast bij de voetbalclub CLUZONA Doeldreef 48-50 in Wouw. De vrijwilligers van de voetbalclub verzorgen ook het ontbijt voor ons en vanaf hier is ook de startlocatie van alle drie de afstanden.

Starten is mogelijk vanaf 8.00 uur tot 9.00 uur vanuit de kantine van CLUZONA. De voorlopers van alle afstanden vertrekken om 8.30 uur.

Bij terugkomst staat er een ontbijt klaar in de kantine van de voetbalclub. Inschrijven voor deze tocht is mogelijk tot uiterlijk 23 augustus via www.dauwtrappenwouw.nl, bij het VVV in Wouw en op het Thorhonk in Roosendaal.

De kosten bedragen 10 euro per persoon en dienen bij de inschrijving betaald te worden. De startkaart kan afgehaald worden voor vertrek op zondag 26 augustus in de kantine van de voetbalclub.

Telefoonnummer organisatie: 0165-301974, mobiel::06-41632495.

Meer berichten
Shopbox