De Mannen van Achterom brengen Brabants vertier.
De Mannen van Achterom brengen Brabants vertier. (Foto: De Mannen van Achterom)

Kleinkunst Mannen in Openluchttheater

Zaterdagavond 11 augustus om 20.30 uur is het podium voor drie Brabantse cabaretiers.

Met herkenbare hilarische scenes, prachtige liedjes en een mooie ja, het mag weer-moraal, ontmoeten de Mannen van Achterom hun publiek. Om het mee te nemen in hun leven dat niet altijd, maar gelukkig nog vaak genoeg over rozen gaat.

Wat kunnen vijftig plussers zich nu en in de toekomst nog veroorloven? Hoe manoeuvreer je tussen je eigen ouder wordende ouders en wegtrekkende kinderen? Pijntje hier, kwaaltje daar. Van voetballer in het vaandelteam naar Tai Chi in een sneu achterafzaaltje, gisteren nog de Ventoux beklommen, vandaag laat je de hond uit in het park. Met een poepzakje….

In theaterseizoen 2015/2016 speelden Maarten, John en Luc ruim vijfendertig keer Achterom. Een debuutvoorstelling waarin de drie heren met een heerlijk gevoel voor humor verhalen vertelden, scenes speelden en prachtige liedjes zongen. De reacties van het publiek en theaterprogrammeurs waren zeer positief.

Tijd voor een vervolg…. De Mannen van Achterom zijn: Luc de Graaf, John van der Sanden en Maarten van der Zanden. Theatermakers met een Brabants accent en nationale allure. Er zal aan de mozaiëkzijde van het Openluchttheater een knapperend kampvuurtje aanwezig zijn, zodat de zomeravond nog lang gezellig kan blijven. Kassa open om 20.00 uur, kaarten 5 euro (geen pin aanwezig). Meer info via de website of volg het Openluchttheater Nispen op Facebook.

Meer berichten