De Foodstoet Roosendaal is komende week geopend van vrijdag 10 tot en met zondag 12 augustus. Ben jij er ook bij? Foto: Gijs Proost Fotografie.
De Foodstoet Roosendaal is komende week geopend van vrijdag 10 tot en met zondag 12 augustus. Ben jij er ook bij? Foto: Gijs Proost Fotografie. (Gijs Proost Fotografie)

Eerste editie Foodstoet Roosendaal

We staan aan de vooravond van de eerste editie van De Foodstoet Roosendaal! Ongedwongen genieten, en dat op een geweldige locatie in Roosendaal namelijk; het Vrouwenhofpark in Roosendaal. De Foodstoet is "A Frenzy Food Experience" met 32 Foodtrucks, culinair entertainment en heerlijke muziek.

Een grote diversiteit aan mobiele trucks zorgt met liefde voor de lekkerste gerechten vanuit de origineelste keukentjes op wielen. Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide, nieuwe gerechten. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. En ook je dorst kun je laten lessen bij de uitgebreide barren op De Foodstoet Roosendaal.

Maar er is nog veel meer! Neem een kijkje bij de Foodstoet Secret Wall, geniet van de live muziek, Kids kunnen zich uitleven in de Kidszone of De Foodstoet Apenkooi. Laat een leuke polaroid foto met je vrienden en/of familie maken. De avonden sluit men natuurlijk af met een geweldig feest en de leukste bands bij het Foodstoet Podium!

Openingstijden van De Foodstoet Roosendaal: Vrijdag 10 augustus van 15.00 tot 23.00 uur, zaterdag 11 augustus van 12.00 tot 23.00 uur en zondag 12 augustus van 12.00 tot 23.00 uur.

Meer berichten