"Ik volg het wielrennen, dat wordt ook wel gestimuleerd door mijn vader", aldus miss Happy Dog Marjella.
"Ik volg het wielrennen, dat wordt ook wel gestimuleerd door mijn vader", aldus miss Happy Dog Marjella. (Foto: )

Miss Happy Dog Marjella: 'Wie wil die mannen nou niet kussen?'

De twee missen die tijdens de TechnoGroup Profwielerronde van Etten-Leur de kussen uit gaan delen aan de winnaars van de diverse onderdelen gaan ook dit jaar op die dag door het leven als Miss Happy Dog, een sponsor uit Wouwse Plantage.

Een van hen, Marjella van Meer, komt ook uit Wouwse Plantage en doet al vanaf haar 8e mee aan de zogenaamde Hel van de Pin. Ze heeft daar al vele ere plaatsen behaald en werd het vorige jaar zelfs 3e in de categorie 18 plus voor dames. Direct na die wedstrijd ging ze snel douchen want daarna diende zij haar rol als ronde miss weer op te pakken. Daarmee heeft de Profronde in Etten-Leur dus een ervaren rondemiss in haar midden.

"Ik volg het wielrennen, dat wordt ook wel gestimuleerd door mijn vader", aldus Marjella. Naast de wedstrijden aan de hel van de Pin doet vader Christ van Meer ook mee aan het Nederlands Kampioenschap tegen de wind in fietsen wat ieder jaar in Zeeland wordt gehouden. "Mijn vader zal misschien ook wel in Etten-Leur aan de start verschijnen bij het onderdeel prominentenrace namens Happy Dog." Op de vraag wie ze het liefst zou willen ontmoeten en willen kussen op 19 augustus wordt spontaan Bauke Mollema geantwoord.

Geconfronteerd met namen van wat womanizers als Tom Dumoulin, Kjled Nuis, Peter Sagan, Vinzenco Nibali, beseft Marjella zich dat ze iets te snel heeft gereageerd. "Ja dat zijn natuurlijk de echte stukken, welke vrouw wil die niet kussen?" Tom en Kjeld komen zeker, voor de rest is het afwachten. Haar collega-miss Happy Dog is Carlijn de Backer uit Roosendaal. Het wordt voor Carlijn de eerste keer als rondemiss bij een wielerronde, laat Carlijn vanuit haar vakantieadres in Spanje weten. "Toen ik door mijn vriendin Marjella werd gevraagd hoefde ik echt niet lang na te denken", aldus de eerstejaars studente geneeskunde in Antwerpen.

Arian Tak, directeur van Happy Dog is nu vijf jaar sponsor van de Profronde in Etten-Leur. "Via Kees Maas ben ik geïnteresseerd geraakt voor de Ronde in Etten-Leur en ik voel dat ik een lid van de familie ben geworden", aldus Tak. De beide missen kunt u op 19 augustus in actie zien en bewonderen vanaf ca. 10.30 uur.

Meer berichten