Logo gazetroosendaal.nl


Het duo viert in Time Out het 56-jarig bestaan van The Rolling Stones. Foto: Aad Meijer.
Het duo viert in Time Out het 56-jarig bestaan van The Rolling Stones. Foto: Aad Meijer. (Foto: Aad Meijer)

Rock & Roll in Roosendaal met Spider & The Fly

In het kader van Wednesday Live zal het Roosendaalse blues- en Stonesduo Spider & The Fly een optreden verzorgen in café Time Out aan de Bloemenmarkt 15 te Roosendaal. Dit gratis toegankelijke optreden staat gepland op woensdag 1 augustus vanaf 23.00 uur.

Spider & the Fly brengen het repertoire van 's werelds Greatest Rock & Roll Band terug naar de essentie met 2 gitaren en 2 stemmen. Tijdens het optreden worden megahits als Satisfaction en Honky Tonk Women afgewisseld met minder bekende pareltjes en bluesnummers van de afgelopen 5 decennia.

Arjan de Bruijn en John Zwetsloot - twee Roosendaalse muzikanten - hebben, net als The Rolling Stones, een blues achtergrond en noemen hun duo logischerwijs naar een bluesy Jagger & Richards compositie.

Het duo viert in Time Out het 56-jarig bestaan van The Rolling Stones. Spider & The Fly brachten in 2012 hun debuut-cd "In A Stoney Web" uit en verzorgden sindsdien optredens in binnen- en buitenland, waaronder een succesvol herdenkingsconcert van het legendarische Kuhrhaus-optreden in Scheveningen.

Behalve muziek wordt het publiek in Time Out ook getrakteerd op een muzikale Stones quiz.

Meer berichten
Shopbox