Logo gazetroosendaal.nl


HippeFair nu uitgebreider dan ooit

De HippieFair is inmiddels omgedoopt tot HippeFair. Zaterdag 18 augustus van 12.00 tot 19.00 uur zal de HippeFair jong en oud verrassen met lifestyle, fashion, accessoires, muziek, singer-songwriters, kinderworkshops, kunst, food, DJ's, health, hennatattoos en drie goede doelen.

Door Gewoon Fleur

Zo'n 53 deelnemers geven dit jaar, verspreidt over het theater, Rosarium en het grasveld achter het Chinese restaurant Vrouwenhof, acte de présence.

Publiekstrekker dit jaar is onder andere Radio Barkas met zijn vintage omgetoverde VW bus tot DJ Boot met heerlijke vintage muziek. Exoot is de organisatie hierachter en staat op vele groot festivals en evenementen.

Naast de vele kramen met creatieve accessoires en kleding zal Benjamin Scheltma dit jaar live oude jassen beschilderen en op pimpen! Dit deed hij ook voor een aantal bekendheden en tijdens shows op Ibiza en hij heeft inmiddels (inter)nationale faam verworven. Ondertussen staat Remco van de Beemd weer ware kunsten te vertonen met zijn inmiddels beroemde graffiti.

Yvonne Telleman zal deze keer niet haar bekende beelden tentoonstellen maar schilderijen, gemaakt van gevonden voorwerpen op het strand. Tom Onrust geeft een uitgebreide workshop met Latex- spuiten ("Ik zie je Latex") aan de kinderen en tevens staat hij er met een skate-workshop. Een goede promotie voor het Kingdom Festival dat in september volgt.

Jonhatan Komelo (Bboy Darkchild) uit Breda is dit jaar van de partij met een heuse hiphop / streetdance workshop. Hij is internationaal bekend in de breakdance en hiphop scene en was op jonge leeftijd al Nederlands kampioen breakdance. Tegenwoordig geeft hij vooral workshops en les aan de jeugd. Onlangs was hij in de nieuwste clip van DJ Jean te zien.

Boost staat er weer met de DJ school. Muzisense leert de kinderen muziek maken en verder worden er schilder- en dromenvanger workshops geven.

Het food-gedeelte is uitgebreider dan ooit; Boer Winkel van het Land, de dames van Foodstories met bewuste biologische heerlijkheden, Winebizz met biologische wijnen en Chinees restaurant Vrouwenhof met heerlijke kleine snacks zullen zorgen voor genoeg variëteit aan smaaksensaties. Caffè Dono zorgt voor koffies en theevariaties en Hippe Style serveert vers gemaakte cake en jam.

Yoga Roosendaal zal zorgen voor de balans tussen geest en lichaam en presenteert qigong in da park, stoelmassage, lichaamsmassage en raw chocolate & healthy bars. Met een tweetal DJ's, de huis-DJ's van het festival - Nik van der Maden en Jesse Jane - zorgt men de hele dag voor relaxte muziek.

Er zijn dit jaar ook vier nieuwkomers: Radio Barkas met de vintage DJ-booth en jaren 80-muziek, optredens van Djembe MAKASI, twee nationaal bekende singer songwriters, namelijk Anne van Damme en Emily van Elleswijk. Daarnaast hoor je Isméne Elbers, begeleid door Tom Punt als gitarist, en Leander Moekti zal als multi talent op zijn Ukelele als een troubadour over het terrein zwerven.

Entree 4,50 euro online en 5 euro aan de kassa (geen pin aanwezig). Kinderen vanaf 4 jaar betalen entree incl. deelname aan de workshops (excl. schminken, goede doelen workshops en schilderen bij art by Myrthe). Meer info op de website.

Meer berichten
Shopbox