Logo gazetroosendaal.nl


Help jij mee tijdens het grootste wielerevenement in de regio?
Help jij mee tijdens het grootste wielerevenement in de regio? (Foto: De Draai)

Hulp gezocht voor De Draai

Voor de komende 39ste editie van De Draai zoekt de organisatie nog enthousiaste vrijwilligers. Wil jij een extra zakcentje verdienen? Ze kunnen vrijwilligers gebruiken voor, tijdens en na de Draai in diverse functies. De opzet van de koers beoogd weer een echte wedstrijd te worden, waar over een afstand van 120 km gestreden wordt.

Roosendaal - Op zondag vinden weer de Race- en Mountainbike toertochten plaats die in samenwerking met de Kaaimannen georganiseerd worden. De sportieve afsluiting van deze dag beoogd een heuse fanmiddag op het Distelterrein en de Kade.

De totale organisatie van De Draai draait volledig op de inzet van vrijwilligers. De technische commissie zoekt nog enkele mensen die handig zijn en een beetje verstand hebben van techniek, de wielercommissie heeft nog plaats voor enkele motorrijders, oversteekcontroleurs en bochtcommissarissen. Verder zijn nog mensen nodig voor de kaartcontrole en de bezetting van de kassa's . Bovengenoemde werkzaamheden zullen voornamelijk plaatsvinden op 5 en 6 augustus tussen 09.00 en 22.00 uur. Voor hun inzet ontvangen de vrijwilligers, naast een lunchpakket, drinken, een T-shirt, een vrijwilligersvergoeding en een vrijkaart voor het warmdraaien op zondagavond.

Wil jij meehelpen en ben je 16 jaar of ouder meld je dan nu aan via Joop.verkerk@dedraai.nl.

Meer berichten
Shopbox