Van links naar rechts: Ed Vreman, Piet Bruijnincx, Olav Posthumus, Peter van den Broek, René Kerstens en Mien de Jong.
Van links naar rechts: Ed Vreman, Piet Bruijnincx, Olav Posthumus, Peter van den Broek, René Kerstens en Mien de Jong. (Foto: )

Rabobank overhandigt cheque voor beleeftuin

Rabobank Zuidwest-Brabant overhandigde vorige week een cheque van 4750 euro aan Piet Bruijnincx van de Vrienden van Groenhuysen. Deze bijdrage is het cadeau dat René Kerstens ontving bij zijn afscheid als directeur Bedrijven bij Rabobank Zuidwest-Brabant en bij zijn 25-jarig jubileum bij de Rabobank. Het geld krijgt een prachtige bestemming. Het gaat naar de beleeftuin van Heerma State, zodat de bewoners nog meer van de tuin kunnen genieten.

Roosendaal - René Kerstens, nu directievoorzitter bij Rabobank Drechtsteden, is blij met de mooie bestemming van het bedrag. "Het mooiste cadeau dat ik kon krijgen was natuurlijk de aanwezigheid van de vele klanten en netwerkrelaties, maar als zij dan toch iets wilden geven, vond ik een bijdrage aan het coöperatiefonds van de bank heel passend. Via deze weg stroomt deze bijdrage namelijk weer terug in de Roosendaalse samenleving, waar ik met veel liefde en plezier heb gewerkt." Ed Vreman, directievoorzitter bij Rabobank Zuidwest-Brabant vult hem aan: "Voor het vinden van een mooie bestemming zijn diverse ideeën de revue gepasseerd. Toen wij over het 25-jarig jubileum van Groenhuysen hoorden, viel alles op zijn plaats. We concludeerden dat de kernwaarden van Groenhuysen en van René veel raakvlakken hebben. De visie van Groenhuysen is 'Ouder worden, jezelf blijven', een motto wat René onderschrijft met 'Altijd jezelf blijven en jezelf niet anders voordoen'.

Piet Bruijnincx, voorzitter van de Vrienden van Groenhuysen, en Mien de Jong, manager van centrum voor Wonen & Zorg Heerma State, zijn erg blij met deze bijdrage. "Voor de bewoners van Heerma State zijn we bezig met de verdere aanleg van een beweegtuin. Binnen Heerma State hebben we een 'opendeurenbeleid', zodat de leefomgeving zoveel mogelijk lijkt op de situatie die bewoners vroeger thuis gewend waren. Met het geld wordt de tuin nog mooier. Voor de verdere inrichting wilden we nog graag waterornamenten plaatsen. Met deze cheque kunnen die er nu zeker komen."

Meer berichten