Het gratis toegankelijke startersevent is op 4 oktober vanaf 19.00 uur in GT Hotel De Reiskoffer in Bosschenhoofd. Aanmelden: www.startersprijshalderberge.nl.
Het gratis toegankelijke startersevent is op 4 oktober vanaf 19.00 uur in GT Hotel De Reiskoffer in Bosschenhoofd. Aanmelden: www.startersprijshalderberge.nl. (Foto: )

Vijf genomineerden Startersprijs Halderberge

Claire-Juliette Rousse van Flying Dutch Mom (Hoeven), Denise van der Donk van Foam pruiken en hoeden (Hoeven), Chantal Koevoets, Sabine en Joleine Thijs van Hapfabriek (Hoeven), Mandy Roovers van MANDY haarstyliste (Oudenbosch) en Bart Verschuren van Verschuren Groen (Oudenbosch) zijn genomineerd voor de Rabobank Startersprijs Halderberge 2018.

Door een recordaantal aanmeldingen en een grote diversiteit in de branches was de selectie voor André van Wesel en Arie Roodenburg (selectiecommissie) een uitdagende klus.

Roodenburg: "Een aantal starters komt uit branches waar je niet aan denkt, zoals Foam pruiken en hoeden en Flying Dutch Mom (speenkoorden). Zij hebben een heel eigen stijl en product. Daarbij is de ene markt moeilijker te bereiken dan de andere en heb je een goed plan nodig. Uiteindelijk hebben we besloten om dit jaar vijf ondernemers te nomineren voor de Startersprijs. Deze starters voldoen het beste aan onze criteria, zoals kennis van de markt, toekomstbestendigheid, etc. Het zal voor de jury dan ook een moeilijke keuze worden wie er gaat winnen."

Het startersevent is op 4 oktober vanaf 19.00 uur in GT Hotel De Reiskoffer in Bosschenhoofd. Hier presenteren de genomineerden zich en spreekt Hans Kazan over de do's & don'ts in het ondernemerschap. Aanmelden kan via de website. De toegang is gratis.

Meer berichten